Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

DSM
DSM
De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek kon verklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen etiketj... »
 
 
 
 
 

Sigmund drieëndertigste sessie
Sigmund drieëndertigste sessie
Dokter Sigmund laat in deze drieëndertigste sessie zijn praktijk isoleren om de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Helaas wordt zijn nachtrust met... »
 
 
 
 
 

Leren signeren
Leren signeren
Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlope... »
 
 
 
 
 

XL
XL
Dress to impress is het motto van de verpleegsters Fatima, Stella en Nienke. De drie dames begeven zich elke dag weer op de relatiemarkt en weten als geen an... »
 
 
 
 
 

Single fantasy
Single fantasy
Als de prins op het witter paard niet direct aan komt draven, moet je als single soms je toevlucht nemen tot een fantasiewereld. Daar wemelt het van de galan... »
 
 
 
 
 

Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Hartchirurg dokter Van Swieten en plastisch chirurg dokter Bernard spelen al jaren de tweede viool in de dagstrip en tv-serie S1ngle. Maar dat moet maar eens... »
 
 
 
 
 

Matsuoka Gilles de Geus 03 integraal
Matsuoka Gilles de Geus 03 integraal
Wat Asterix is voor de Romeinse veroveringstochten in Frankrijk, is Gilles de Geus voor de Tachtigjarige Oorlog. Deze strip, van de Nederlandse striptandem H... »
 
 
 
 
 

Sigmund
Sigmund
 »
 
 
 
 
 

S1ngle love
S1ngle love
Fatima is verliefd op Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Ze kan niet kiezen, maar gel... »
 
 
 
 
 

Sigmund zevenentwintigste sessie
Sigmund zevenentwintigste sessie
Emoties zijn dokter Sigmund niet vreemd. We zíjn immers onze emoties, nietwaar? In de psychologie kennen we vijf basisemoties, de vijf B's: bang, boos, bedr... »