Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The values game
The values game
 »
 
 
 
 
 

Lichtpuntjes
Lichtpuntjes
levenswijsheid voor elk moment. LICHTPUNTJES - levenswijsheid voor elk moment (ISBN 9789074123112) ... »
 
 
 
 
 

Opvoedingsspel
Opvoedingsspel
OPVOEDINGSSPEL<br/><br/>Dit kaartspel helpt je bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Als ouder kun je het spelen met je partner, kinderen of andere oude... »
 
 
 
 
 

Vaardighedenspel
Vaardighedenspel
VAARDIGHEDENSPEL<br/><br/>Dit kaartspel helpt u bij het beantwoorden van de vraag: Waar ben ik goed in en wat kan ik nog leren op het terrein van communicati... »
 
 
 
 
 

Handleiding Inspiratiespel
Handleiding Inspiratiespel
HANDLEIDING INSPIRATIESPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Inspiratiespel en bevat 25 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden... »
 
 
 
 
 

Kwaliteiten
Kwaliteiten
Veel mensen zijn van tijd tot tijd bezig met het onderwerp ´kwaliteiten´, bijvoorbeeld door middel van vragen als: Welke bezigheden passen het beste bij mi... »
 
 
 
 
 

Gevoelswereldspel
Gevoelswereldspel
GEVOELSWERELDSPEL <br/><br/>De bedoeling van dit kaartspel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie... »
 
 
 
 
 

Handleiding Kwaliteitenspel
Handleiding Kwaliteitenspel
HANDLEIDING KWALITEITENSPEL <br/><br/>Deze ringband bevat 20 spelvormen die met het Kwaliteitenspel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogeli... »
 
 
 
 
 

Handleiding Waarden-en normenspel
Handleiding Waarden-en normenspel
HANDLEIDING WAARDEN- EN NORMENSPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Waarden- en Normenspel en bevat 20 spelvormen die met het spel kunnen worden gespe... »