Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Inspiratiespel
Inspiratiespel
INSPIRATIESPEL<br/><br/>De bedoeling van dit kaartspel is mensen met elkaar in gesprek te brengen over hetgeen hen inspireert, van binnen uit motiveert. Het ... »
 
 
 
 
 

Waarden- en Normenspel
Waarden- en Normenspel
WAARDEN- EN NORMENSPEL <br/><br/>De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over waarden en normen. De centrale vraag is: Wat vind ik b... »
 
 
 
 
 

Handleiding Vaardighedenspel
Handleiding Vaardighedenspel
HANDLEIDING VAARDIGHEDENSPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Vaardighedenspel en bevat 30 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbee... »
 
 
 
 
 

The feelings game
The feelings game
 »
 
 
 
 
 

Kennismakingsspel
Kennismakingsspel
KENNISMAKINGSSPEL<br/><br/>Met behulp van het Kennismakingsspel leer je anderen op een verrassende manier (nog beter) kennen. Het spel bestaat uit 56 kaarten... »
 
 
 
 
 

Relatiespel
Relatiespel
RELATIESPEL<br/><br/>Dit spel is een hulpmiddel bij het onderhouden en verbeteren van relaties. U bespreekt bijvoorbeeld wat u belangrijk vindt in een relati... »
 
 
 
 
 

The values game
The values game
 »
 
 
 
 
 

Spel van Verlangens
Spel van Verlangens
SPEL VAN VERLANGENS <br/>Waar heb jij echt behoefte aan?<br/><br/>Behoeften spelen een belangrijke rol in je leven. Ze bepalen een groot deel van je g... »
 
 
 
 
 

Vaardighedenspel
Vaardighedenspel
VAARDIGHEDENSPEL<br/><br/>Dit kaartspel helpt u bij het beantwoorden van de vraag: Waar ben ik goed in en wat kan ik nog leren op het terrein van communicati... »