Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Handleiding Waarden-en normenspel
Handleiding Waarden-en normenspel
HANDLEIDING WAARDEN- EN NORMENSPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Waarden- en Normenspel en bevat 20 spelvormen die met het spel kunnen worden gespe... »
 
 
 
 
 

Lichtpuntjes
Lichtpuntjes
levenswijsheid voor elk moment. LICHTPUNTJES - levenswijsheid voor elk moment (ISBN 9789074123112) ... »
 
 
 
 
 

Werkplezier Spel
Werkplezier Spel
WERKPLEZIER SPEL <br/><br/>Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ´a´, dan is de kunst om dit zo te houde... »
 
 
 
 
 

Opvoedingsspel
Opvoedingsspel
OPVOEDINGSSPEL<br/><br/>Dit kaartspel helpt je bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Als ouder kun je het spelen met je partner, kinderen of andere oude... »
 
 
 
 
 

Inspiratiespel
Inspiratiespel
INSPIRATIESPEL<br/><br/>De bedoeling van dit kaartspel is mensen met elkaar in gesprek te brengen over hetgeen hen inspireert, van binnen uit motiveert. Het ... »
 
 
 
 
 

Kwaliteiten
Kwaliteiten
Veel mensen zijn van tijd tot tijd bezig met het onderwerp ´kwaliteiten´, bijvoorbeeld door middel van vragen als: Welke bezigheden passen het beste bij mi... »
 
 
 
 
 

The feelings game
The feelings game
 »
 
 
 
 
 

Handleiding Kwaliteitenspel
Handleiding Kwaliteitenspel
HANDLEIDING KWALITEITENSPEL <br/><br/>Deze ringband bevat 20 spelvormen die met het Kwaliteitenspel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogeli... »
 
 
 
 
 

The values game
The values game
 »
 
 
 
 
 

Kwaliteitenspel
Kwaliteitenspel
KWALITEITENSPEL <br/><br/>Een kleurrijk persoonlijkheidsspel dat je helpt om meer zicht te krijgen op de vraag: Wie ben ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten ... »