Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kriebeltje wil spelen
Kriebeltje wil spelen
Kriebeltje wil spelen lsquoMaar waarom wil je dan niet me spelen?rsquo vraagt Kriebeltje bedeesd.lsquoIk mag niet met je spelenrsquo moppert Bij.lsquoJij be... »
 
 
 
 
 

Bibberomnibus
Bibberomnibus
bevat: Skelettendans ; Vampierenmanieren ; Schoolmonsters »
 
 
 
 
 

Halloweenbaby
Halloweenbaby
De Halloweenbaby »
 
 
 
 
 

De ring van Jupiter
De ring van Jupiter
 »
 
 
 
 
 

Kamishibai Box jonge kleuters
Kamishibai Box jonge kleuters
Met Kamishibai krijg je de kans om mee te stappen in de eeuwenoude Oosterse traditie van het verteltheater. Op die manier kruip je in de huid van de wijze ro... »
 
 
 
 
 

Game over
Game over
 »
 
 
 
 
 

Kleurenblind
Kleurenblind
Maar wat s de waarheid? Waarheid is voor iedereen anders.Gepassioneerd door de Japanse suspensefilm schreven Nico De Braeckeleer en Kees Krick elk een korte ... »
 
 
 
 
 

Skelettendans
Skelettendans
De opa van de dertienjarige Toby is monsterjager. Wanneer Toby na de dood van zijn opa in diens voetsporen treedt raakt hij al vlug verzeild in een ijzingwek... »
 
 
 
 
 

Duivelsduister
Duivelsduister
Mijn nagels krasten in het hout. Pijnlijke viagers en twee gebroken nagels waren het enige resultaat. Een dikke, warme vloeistof droop van mijn vingertoppen.... »
 
 
 
 
 

Monster game
Monster game
Op het beeldscherm flitste een bliksemschicht begeleid door een rollende donder. Op de schicht volgde de verschijning van een lachende clown GM. Andy wankeld... »