Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Skaten!
Skaten!
Jordan Blaak is helemaal gek van skate-hockey. Met zijn vrienden traint hij iedere dag op hun pleintje, de Postzegel. Om het zomertoernoooi te winnen moeten ... »
 
 
 
 
 

De sponsorloop
De sponsorloop
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.Maa... »
 
 
 
 
 

Mees Kees in de gloria
Mees Kees in de gloria
Mees Kees is nog maar stagiair, toch heeft hij al aardig door hoe hij les moet geven! Bij dictee tapt hij moppen en bij spelling speelt hij galgje.En een tek... »
 
 
 
 
 

Mees Kees: De husselrace
Mees Kees: De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus groep 6b van mees Kees mag niet meedoen. Jammer hoor! Maar waarom hebben Tobias en de... »
 
 
 
 
 

Weet ik veel
Weet ik veel
Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, geeft in ‘Weet ik veel’ een inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap. Ze is pleegmoeder van de neg... »
 
 
 
 
 

Rekenspelletjes
Rekenspelletjes
 »
 
 
 
 
 

Detective
Detective
In het park staat een beeld. Roza heet het. Het beeld staat op een vreemde plek. Bet lijkt wel of het verstopt is. Hoe is Roza daar terechtgekomen? En zal ze... »
 
 
 
 
 

Plan drie
Plan drie
Doorlezers Lange verhalen voor jonge lezers.
Eertijk spel: dat is niet alleen in sport nodig. Maar ook in hoe je met elkaar omgaat. Danny zet Jordi onder dru... »
 
 
 
 
 

Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst
Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst
In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over dieren in de herfst. Over een knorrige biggetje dat het maar niks vindt dat de... »