Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Fixit
Fixit
Alle kinderen op school en in de buurt kennen Fixit, en toch weet niemand wie het zijn. Maar als je een probleem hebt, dan helpen ze je. Word je gepest? Is j... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
<i>Kleertjes uit, pyjamaatjes aan,
hoogste tijd om naar bed te gaan...</i>

En niets is fijner dan voor het slapengaan nog even voorgelezen te worden. In de... »
 
 
 
 
 

MUISJE
MUISJE
Sterretjes zijn leesboeken voor kinderen in groep 3 die wat meer tijd nodig hebben om te leren lezen. Het niveau van deze boeken is eenvoudiger dan gemiddeld... »
 
 
 
 
 

Mees Kees in de gloria
Mees Kees in de gloria
Een leraar als mees Kees wil iedereen wel! Van moppen tappen en galgje spelen leer je prima spellen, vindt hij. En een tekenfilm kijken telt natuurlijk ook a... »
 
 
 
 
 

De Scootmobiele eenheid
De Scootmobiele eenheid
Luca vindt andere kinderen raar en andere kinderen vinden Luca raar. School is daarom voor haar geen pretje. Maar tijdens de lockdown voelt ze zich heerlijk ... »
 
 
 
 
 

Mees Kees- op kamp (2CD)
Mees Kees- op kamp (2CD)
De klas van mees Kees mag op kamp!
Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.
M... »
 
 
 
 
 

Mees Kees
Mees Kees
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

De husselrace
De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jamm... »