Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De suikersmoes
De suikersmoes
Gedwongen tot diefstal<br/><br/>Het zal je maar gebeuren, dat je door je oudere broer gedwongen wordt om geld te pikken. Ach onzin, dan zeg je toch gewoon da... »
 
 
 
 
 

Display Mama is lief/Papa is lief
Display Mama is lief/Papa is lief
Mama Is De Liefste, Maar Papa Ook! Display »
 
 
 
 
 

Nachtlopers
Nachtlopers
Heeft hij het zich verbeeld of... Hij is het!<br/>Gerard springt van zijn bed en schiet in zijn schoenen. Haastig knoopt hij zijn veters dicht en rent naar d... »
 
 
 
 
 

Ik denk mezelf een tijger
Ik denk mezelf een tijger
Ik denk mezelf wat ik wil, ik denk mezelf een tijger. Die zachtjes in jouw billen bijt en poepjes doet op het tapijt. Die keihard door de kamer holt. Die lan... »
 
 
 
 
 

Lente
Lente
Het is lente. De zon kietelt in Cezars ogen en ze geeft kusjes op Nellies wangen. Maar wat kriebelt er op de rug van Cezar? Heeft hij echt lentekriebels?  »
 
 
 
 
 

Het vonkt in mij
Het vonkt in mij
nog boordevol met slaap / getik van regen op het doek<br/>ach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoek<br/>ah mooi, denk ik en ik plof terug / pa... »
 
 
 
 
 

Vader verliefd
Vader verliefd
De vader van Bobby-Boy gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Zijn zus Lola heeft het al lang door: hij is verliefd! Prima, als hij Bobbie-Boy er maar niet me... »
 
 
 
 
 

Het gillende jongetje
Het gillende jongetje
Eefje heeft een nieuwe buurvrouw gekregen, maar ze is er niet helemaal blij mee. De nieuwe buurvrouw is best aardig hoor, dat is het probleem niet. Maar ze h... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval. Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen.Hij raakt verstrikt... »