Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Rood
Rood
Midas Dekkers is al zo lang hij zich kan herinneren bewonderaar van roodharige vrouwen. Gewone vrouwen stammen af van de apen, roodharigen echter zijn aan ka... »
 
 
 
 
 

De vergankelijkheid
De vergankelijkheid
Veel glorie is op haar best als ze aan het vergaan is. Maar dan moet ze daar wel de kans voor krijgen. Oude gebouwen worden meestal afgebroken voor ze aftake... »
 
 
 
 
 

Poot
Poot
De hondenbezitter heeft een andere verhouding met zijn huisdier dan de poezenliefhebber. Sommige mensen menen zelfs dat je niet van poezen en van honden tege... »
 
 
 
 
 

Hommel en de walrus
Hommel en de walrus
 »
 
 
 
 
 

Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels is al 33 1/3 jaar het populairste natuur- en radioprogramma van de VARA op radio 1.Iedere zondagochtend tussen 8 en 10 uur luisteren een half m... »
 
 
 
 
 

Poes
Poes
Midas Dekkers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de poes een speciale plaats bij hem inneemt. En het favoriete dier van de leukste bioloog van Nederla... »
 
 
 
 
 

Driehonderdmaal taal
Driehonderdmaal taal
 »
 
 
 
 
 

Lief dier
Lief dier
Mensen houden van dieren. Hollandse honden en katten worden zelfs vaker gestreeld dan Hollandse vrouwen of mannen. Alleen dat ene plekje blijft onberoerd. Me... »
 
 
 
 
 

Miauw display
Miauw display
 »