Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kikvors e.a. beesten
Kikvors e.a. beesten
 »
 
 
 
 
 

Hoezo PGO?
Hoezo PGO?
Studentenhandleiding voor de economische opleidingen in het MBO Deze gehele nieuwe uitgave met illustraties biedt studenten de nodige ondersteuning bij het w... »
 
 
 
 
 

Vyf bange jaren
Vyf bange jaren
 »
 
 
 
 
 

Mens en dier
Mens en dier
Van de circa één miljoen diersoorten op aarde heeft de mens er een stuk of tien uitverkoren. Waarom houden mensen van dieren? Hoe zit het met het 'mens in ... »
 
 
 
 
 

Het politieke dier
Het politieke dier
‘Wie niet in staat is deel te nemen in een gemeenschap, of daaraan geen behoefte heeft omdat hij zichzelf genoeg is, maakt geen deel uit van een polis, en i... »
 
 
 
 
 

Rood
Rood
Midas Dekkers is al zo lang hij zich kan herinneren bewonderaar van roodharige vrouwen. Gewone vrouwen stammen af van de apen, roodharigen echter zijn aan ka... »
 
 
 
 
 

Midas Dekkers leest A. Koolhaas
Midas Dekkers leest A. Koolhaas
A. Koolhaas (1912-1992) is de auteur van vele fameuze dieren verhalen. Met wezens als Mijnheer Tip, Balder D. Quorg en Wampoei creëerde hij dieren die doorl... »
 
 
 
 
 

Het grote moment
Het grote moment
hoe dieren geboren worden »
 
 
 
 
 

Rare snuiters
Rare snuiters
Fotos uit den vreemde hebben veel weg van een trofee. Mag je een mens of dier om welke reden ook niet zelf verzamelen dan neem je een foto mee naar huis om t... »