Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Wandelen met Cruijff
Wandelen met Cruijff
Hij is een stylist, loopt al jaren mee in de voetbalwereld en heeft een arendsoog voor het curieuze detail. Michel van Egmond, tv-maker, journalist en column... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmo... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
<p>In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo klame bestaan van Rene van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op d... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
<p>In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van RenĂ© van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op ... »
 
 
 
 
 

14 gemiste oproepen van Cruijff
14 gemiste oproepen van Cruijff
<p>Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zi... »
 
 
 
 
 

Derksen
Derksen
<p>Al meer dan tien jaar lang kijken bestsellerauteur Michel van Egmond en sterinterviewer Antoinnette Scheulderman van zeer nabij en in grote verbazing naar... »
 
 
 
 
 

Topshow
Topshow
 »
 
 
 
 
 

Balverliefd
Balverliefd
In de wekelijkse rubriek Balverliefd in Voetbal International doet chroniqueur Michel van Egmond, tevens schrijver van de bestsellers Gijp en Kieft, op gehee... »