Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal Inte... »
 
 
 
 
 

Hard gras
Hard gras
Sommigen zouden het plan om Marcel van Roosmalen en Michel van Egmond samen naar Rio de Janeiro te sturen, alsgewaagd bestempelen. De hoofd-redactie van Hard... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<p><i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van E... »
 
 
 
 
 

100 Jaar Feyenoord
100 Jaar Feyenoord
Beschrijving van de complete geschiedenis van de club. In bijna 650 pagina’s wordt u door gerenommeerde auteurs meegenomen op een unieke reis. Een leesboek,... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp laat de lezer kennis maken met het oude en het nieuwe leven van het media-fenomeen René van der Gijp, in een hartveroverend en bij vl... »
 
 
 
 
 

Lourdes aan de Maas
Lourdes aan de Maas
<p>Bij de viering van Feyenoords zestiende landstitel verschijnt deze midprice editie van Lourdes aan de Maas, voorzien van een speciaal voor de gelegenheid ... »
 
 
 
 
 

Wim Kieft
Wim Kieft
<p>Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan he... »
 
 
 
 
 

Derksen
Derksen
<p>Al meer dan tien jaar lang kijken bestsellerauteur Michel van Egmond en sterinterviewer Antoinnette Scheulderman van zeer nabij en in grote verbazing naar... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmo... »