Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hemelen
Hemelen
Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische leven... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
'Drift' is de spannende thriller van schrijfster Marion Pauw. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig app... »
 
 
 
 
 

Een normaal leven
Een normaal leven
Melissa van der Sluis leeft met haar dochter Anandi in een cult, tot het moment dat ze door een verschrikkelijke gebeurtenis van elkaar gescheiden worden. Me... »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
Leeslicht uitgave van deze robuuste thriller van Marion Pauw. De lezer blijft zich tot op het laatste moment afvragen wie er toch achter het verdachte overli... »
 
 
 
 
 

De wilden
De wilden
Nani leidde een volmaakt leven, maar een misstap heeft alles op scherp gezet. Om haar gezin in kalmer vaarwater te brengen boekt ze voor zichzelf een reis na... »
 
 
 
 
 

Vogeleiland
Vogeleiland
<p>Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole no... »
 
 
 
 
 

Tijgerlelie
Tijgerlelie
<p><strong>'Een fantastische thriller zoals we die van haar gewend zijn.' - <em>Nouveau</em></strong></p><p>
<strong>'Pauw schrijft duistere gedrufde ve... »
 
 
 
 
 

Jetset
Jetset
Een Dwarsligger Deluxe: Een prachtige gelimiteerde cadeau editie. Uitvoering: In een luxe cadeauverpakking met cadeaukaartjeBESCHRIJVING:Tijdens een reis op ... »
 
 
 
 
 

Vier wandelaars en een Siciliaan
Vier wandelaars en een Siciliaan
<p>Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in ItaliĆ«. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige binnenland van Si... »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
Pauw Hemelen »