Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Girl in te dark / meisje in het donker
Girl in te dark / meisje in het donker
‘Meisje in het donker’ van Marion Pauw is de Amerikaanse remake van ‘Daglicht’, de internationale bestseller die tevens succesvol werd verfilmd. Mari... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
In Daglicht zien we Iris, een jonge succesvolle advocate, die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontj... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?<br/><br/>Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combinere... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje.

Ray is veroord... »
 
 
 
 
 

De wilden
De wilden
Naní leidde een volmaakt leven, maar een faux pas heeft alles op scherp gezet. Om haar gezin in kalmer vaarwater te brengen boekt ze voor<br/>zichzelf een r... »
 
 
 
 
 

Zondaarskind
Zondaarskind
De tachtigjarige Geertruida Amalia Langhout verloor op jonge<br/>leeftijd haar ouders en groeide op bij de hardvochtige Zusters van Liefde. Als ze als dienst... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
Jill woont met haar vriend op Aruba. Haar relatie staat op springen en ze voelt zich verloren op het eiland. Een duikcursus biedt afleiding. Maar als Jill op... »
 
 
 
 
 

Grijs gebied
Grijs gebied
Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwek... »