Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ver van familie
Ver van familie
Nu een aansprekende film met in de cast o.a. Terence Schreurs, Anneke Grönloh, Katja Schuurman, Camilla Siegertsz, Nada van Nie, Carlo en Ricci Scheldwacht... »
 
 
 
 
 

De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe vertelt het verhaal van vier generaties vrouwen in een lange brief vanhoofdpersoon Melanie Fleur aan haar grootmoeder. Aan haar kan ... »
 
 
 
 
 

Rode strepen door mijn zinnen
Rode strepen door mijn zinnen
"<i>Vliegers onder het matras</i> is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achterg... »
 
 
 
 
 

Een lege tas
Een lege tas
 »
 
 
 
 
 

Indo
Indo
‘Kijk, kijk, een Indo,’ zeiden mijn ouders en andere familieleden verheugd als ze op tv in een muzikant, presentator, of sportfiguren een Indo-Europeaan ... »
 
 
 
 
 

Een meisje van honderd
Een meisje van honderd
<em>Een meisje van honderd</em> vertelt het levensverhaal van Moemie, een meisje dat dingen ziet die anderen ontgaan. Dat is haar gave en haar noodlot. Moemi... »
 
 
 
 
 

Games4girls
Games4girls
"Misschien was ik, zoals men vaak zei, inderdaad de aanstichtster van de meisjesbende die het dorp H. van '75 tot '88 terroriseerde. Dankzij mijn vader. Onda... »
 
 
 
 
 

Het Java van bloem
Het Java van bloem
In <em>Het Java van Bloem</em> vindt de lezer niet alleen sterke, oorspronkelijke verhalen, maar ook uiterst praktische adviezen voor wie de rijke cultuur va... »
 
 
 
 
 

Feest
Feest
Celebrate good times met Blond Amsterdam! Want Blondgirls maken er elke dag een feestje van en pakken elke kans aan om uit te pakken! Met kerst en tijdens Ko... »