Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Indo
Indo
‘Kijk, kijk, een Indo,’ zeiden mijn ouders en andere familieleden verheugd als ze op tv in een muzikant, presentator, of sportfiguren een Indo-Europeaan ... »
 
 
 
 
 

Feest
Feest
Celebrate good times met Blond Amsterdam! Want Blondgirls maken er elke dag een feestje van en pakken elke kans aan om uit te pakken! Met kerst en tijdens Ko... »
 
 
 
 
 

Indie voorbij
Indie voorbij
Geen gewoon Indisch meisje, Vaders van betekenis, De honden van SlipiAl meer dan vijfentwintig jaar staat het hele oeuvre van Marion Bloem in het teken van h... »
 
 
 
 
 

Zonder hemd de straat op
Zonder hemd de straat op
"Vliegers onder het matras' is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achtergrond, ... »
 
 
 
 
 

Vervlochten grenzen
Vervlochten grenzen
Na de dood van haar vader reist de achttienjarige Senne van Jakarta, waar ze is opgegroeid, naar Nederland om zich daar in het leven van haar opa te verdiepe... »
 
 
 
 
 

Mooie meisjesmond
Mooie meisjesmond
Blond valt op donker en donker op blond' weet Milly Roos, de hoofdpersoon in dit boek. Ze laat haar keuze vallen op de blonde Theo Gordel. Na een langdurige ... »
 
 
 
 
 

Rode strepen door mijn zinnen
Rode strepen door mijn zinnen
"<i>Vliegers onder het matras</i> is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achterg... »
 
 
 
 
 

Waar schuil je als het regent
Waar schuil je als het regent
Waar Schuil Je Als Het Regent »
 
 
 
 
 

Lust & liefde
Lust & liefde
In het begin van hun relatie beloven Eva en Adam elkaar om samen oud te worden. Wat die belofte precies inhoudt, ontdekken ze met vallen en opstaan. Eva’s ... »
 
 
 
 
 

Een meisje van honderd
Een meisje van honderd
<em>Een meisje van honderd</em> vertelt het levensverhaal van Moemie, een meisje dat dingen ziet die anderen ontgaan. Dat is haar gave en haar noodlot. Moemi... »