Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De ochtend valt
De ochtend valt
De jonge Michael is op een nacht getuige van een vergaande ruzie tussen zijn ouders. Hij registreert alles heel precies, maar de volgende dag probeert zijn v... »
 
 
 
 
 

Bomvol zomerverhalen
Bomvol zomerverhalen
In Bomvol zomerverhalen wordt de lezer meegenomen naar zomerse taferelen in Nederland en verre buitenlanden, waarin de zaken er telkens net anders voorstaan ... »
 
 
 
 
 

Begeerte
Begeerte
Precies vijfentwintig jaar geleden debuteerde Manon Uphoff met de verhalenbundel <em>Begeerte</em>. Met een daverende klap kwam ze de Nederlandse letteren bi... »
 
 
 
 
 

Tirade
Tirade
Vertalersnummer
'Translatio!' Het zou een toverspreuk van Harry Potter kunnen zijn.Een zwaai met een toverstok en het boek is vertaald. Bekender is de term a... »
 
 
 
 
 

Oktober
Oktober
Deze reeks omvat twaalf maanden, twaalf boekjes, twaalf schrijvers. Ieder boekje nodigt je uit om anders naar de tijd van het jaar te kijken.<p><p><i>De Maan... »
 
 
 
 
 

De rode
De rode
'Niet alleen was de rode zijn bestaan binnengedrongen als iets volkomen nieuws en onverwachts, het was alsof hij er elke dag opnieuw voor het eerst in versch... »
 
 
 
 
 

Betovering
Betovering
 »
 
 
 
 
 

Het moet eten, ademhalen, slapen
Het moet eten, ademhalen, slapen
In een ander leven was Manon Uphoff graag chirurg of patholoog-anatoom geweest. Veel van haar werk is doortrokken van een fascinatie voor het lichaam en de p... »