Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het dikke boerderijboek
Het dikke boerderijboek
Gebrom, gefladder, geknor, geloei en gekakel ... Het is erg druk op de boerderij. De boer en de boerin wonen er vaak samen met koeien, varkens, kippen en hee... »
 
 
 
 
 

Mama, waar ben je?
Mama, waar ben je?
De babydieren in dit boekje zijn op zoek naar hun mama. Zoek je mee? Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten waar de mamadieren zich verstoppen!<... »
 
 
 
 
 

Boerderijdieren
Boerderijdieren
Op de boerderij is van alles te zien. Er zijn koeien met veel vlekken, lammetjes die op hun moeder klimmen en een haan die op één poot kan staan.

Een kleu... »
 
 
 
 
 

De zonnige zomer
De zonnige zomer
Wat gebeurt er in de zomer? Waarom staat de zon opeens zo hoog aan de hemel? En waarom blijft hij zo heerlijk lang schijnen? Waar komen al die groene blaadje... »
 
 
 
 
 

Dit is Nederland
Dit is Nederland
Nederland staat bekend als het land van klompen, tulpen en molens. Van rivieren en grachten. Van fi etsen en bootjes. Maar hoe vieren Nederlanders de verjaar... »
 
 
 
 
 

Mama, kijk eens wat ik durf!
Mama, kijk eens wat ik durf!
De kleine dieren in dit boek zijn echte durfals.<br/>'Mama, kijk wat ik durf!' roepen ze.<br/>Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de dier... »
 
 
 
 
 

Eet smakelijk, Pip
Eet smakelijk, Pip
Pip heeft honger en wil eten. Hij ziet een heleboel dieren die lekkers bij zich hebben. De hond eet koekjes, de eekhoorn noten en de kip kruimels. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Allemaal leuke landen
Allemaal leuke landen
De landen in de wereld en de mensen die er wonen, zijn allemaal heel erg verschillend. En dat is net zo leuk! In sommige landen is het vaak heel erg koud, in... »
 
 
 
 
 

Kleintje, waar ben je?
Kleintje, waar ben je?
De mamadieren in dit boekje zijn op zoek naar hun kleintje. Zoek je mee? Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten waar de kleine dieren zich verst... »
 
 
 
 
 

Rivieren, zeeën & oceanen
Rivieren, zeeën & oceanen
Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Maar waar stroomt al dat water naartoe? En is het water in al die rivieren, zeeën en oceanen hetzelfde?... »