Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kort & krachtig
Kort & krachtig
Alweer de vierde titel in de lijn humoristische bestsellers van John & Stibbe. Het auteursduo heeft weer een prachtige selectie verzameld van one-liners, voo... »
 
 
 
 
 

Scheurkalender Peper & zout
Scheurkalender Peper & zout
SCHEURKALENDER
Peper & zout
Je dagelijkse portie smakelijke anekdotes en pittige uitspraken
Er is een facelift die je jezelf kunt geven en waar je gegarandee... »
 
 
 
 
 

Scheurkalender Kort & krachtig
Scheurkalender Kort & krachtig
Een scheurkalender met je dagelijkse portie smakelijke anekdotes en pittige uitspraken. De citaten komen uit de zeer succesvolle serie boeken 'Peper & zout',... »
 
 
 
 
 

Edelsteen en mens
Edelsteen en mens
 »
 
 
 
 
 

Peper en zout
Peper en zout
Een boek vol serieuze oefeningen voor de lachspieren! De auteurs verzamelden grappen, citaten, uitspraken en anekdotes rond allerlei thema"s. De auteurs zijn... »
 
 
 
 
 

Weer & wind
Weer & wind
Na de bestsellers "Peper & zout" en "Zeep & soda" is "Weer & wind" het derde boek om de lachspieren te oefenen. Klagen over het weer is volstrekt zinloos. Ma... »
 
 
 
 
 

Zeep & soda
Zeep & soda
Het vervolgdeel op "Peper & Zout". Een prachtig cadeau-idee bij uitstek en een handig naslagwerk voor sprekers, vertellers, schrijvers en gewone lezers. Ook ... »
 
 
 
 
 

Mensentypen
Mensentypen

Max Stibbe, pedagoog en een van de eerste Vrije–Schoolleerkrachten, beschrijft de zeven zieletypen van de mens en laat van elk type de belangrijkste in... »