Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Eva's dochters
Eva's dochters
<p>‘Eva’s dochters’ is misschien wel Lynn Austins beroemdste roman, over vier generaties vrouwen, die allemaal de gevolgen dragen van een vreselijk geh... »
 
 
 
 
 

Land van belofte
Land van belofte
In 'Land van belofte' van bestsellerauteur Lynn Austin voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892. Ze verlange... »
 
 
 
 
 

Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume »
 
 
 
 
 

Ware liefde
Ware liefde
<p>In 'Ware liefde' van Lynn Austin gaat een jonge vrouw op zoek naar haar moeder in het Chicago van de negentiende eeuw.</p><p>Violet is twintig, naïef en ... »
 
 
 
 
 

De boomgaard
De boomgaard
Eliza Wyatt probeert in haar eentje het familiebedrijf, een fruitkwekerij, draaiende te houden. Ze krijgt hulp van Gabe, een sympathieke vreemdeling. Maar is... »
 
 
 
 
 

God is mijn lied
God is mijn lied
Koning Hizkia wil Juda hervormen. Hij is ervan overtuigd dat het alleen goed kan gaan met Juda als het leeft naar Gods wet. De leiders van het land zijn echt... »
 
 
 
 
 

Vlam van hoop
Vlam van hoop
<p>Grady is als kind bij zijn moeder weggehaald en verkocht aan een slavenhandelaar. Hij groeit in slavernij op tot een verbitterde jongeman vol haat tegen d... »
 
 
 
 
 

Nehemia, bouw op Mij
Nehemia, bouw op Mij
In de bijbels-historische roman 'Nehemia, bouw op Mij' vertelt bestsellerauteur Lynn Austin het verhaal van Jeruzalem: van een ruïne tot een prachtig bloeie... »
 
 
 
 
 

Dochters van de kust
Dochters van de kust
<p>‘Dochters van de kust’ van Lynn Austin speelt zich af in het Amerikaanse dorpje Holland, Michigan. </p><p>1897. De Nederlandse immigrante Geesje de Jo... »
 
 
 
 
 

Gods and Kings
Gods and Kings
a Novel »