Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

While We're Far Apart
While We're Far Apart
While Were Far Apart »
 
 
 
 
 

Toevlucht
Toevlucht
In haar klassieker ‘Toevlucht’ combineert Lynn Austin alles waar zij zo goed in is: dit boek is een hedendaagse en Bijbels-historische roman in een. Als ... »
 
 
 
 
 

God is mijn sterkte
God is mijn sterkte
In 716 voor Christus regeert in Jeruzalem, de hoofdstad van het koninkrijk Juda, de koning Achaz. Deze koning heeft zich ondanks herhaalde waarschuwingen van... »
 
 
 
 
 

Eigen wegen
Eigen wegen
'Eigen wegen' van Lynn Austin: een klassieker over vier vrouwen die vriendschap sluiten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de Verenigde Staten zich meng... »
 
 
 
 
 

Hidden Places
Hidden Places
a Novel »
 
 
 
 
 

Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume »
 
 
 
 
 

De bron van liefde
De bron van liefde
<p>In ‘De bron van liefde’ van Lynn Austin komt arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano he... »
 
 
 
 
 

Toevlucht
Toevlucht
Als haar huwelijk na 22 jaar gestrand is, vertrekt een verbitterde Abby naar Israël om deel te nemen aan een archeologische opgraving. Zij hoopt in Israël ... »
 
 
 
 
 

God is mijn lied
God is mijn lied
Koning Hizkia wil Juda hervormen. Hij is ervan overtuigd dat het alleen goed kan gaan met Juda als het leeft naar Gods wet. De leiders van het land zijn echt... »