Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Smokkelkind
Smokkelkind
Burdie vliegt in haar uppie van Australië naar Nederland om bij oma te logeren. Op Schiphol verdwijnt de stewardess die haar begeleidt, mét Burdies paspoor... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt uit het slot
Ontsnapt uit het slot
Jorinde erft het kasteel van haar vader. De genadeloze Hertog die over de streek heerst, wil echter dat Jorinde een document ondertekent zodat hij het strate... »
 
 
 
 
 

Vuurproef
Vuurproef
 »
 
 
 
 
 

Lekker ding
Lekker ding
 »
 
 
 
 
 

Turkenliefje
Turkenliefje
<p><em>Turkenliefje</em> is de nieuwe historische roman van Lydia Rood, een intrigerende combinatie van geschiedenis en fictie, voor de lezers van Simone van... »
 
 
 
 
 

Bedrieger op Drakeneiland
Bedrieger op Drakeneiland
Op Drakeneiland wonen geen lieverdjes.
De een heeft haar broertje voor een auto geduwd (per ongeluk, maar wie gelooft dat?). Een ander was de slimste zakken... »
 
 
 
 
 

De groeten van Mike!
De groeten van Mike!
Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Een bezorgde verpleegku... »
 
 
 
 
 

Gedeelde genoegens
Gedeelde genoegens
Een jonge, getrouwde vrouw die voor haar werk verre landen bereist, is slecht bestand tegen de onthouding die haar lange reizen met zich meebrengen. In elke ... »
 
 
 
 
 

Blauwtje
Blauwtje
<i>Overal flikkeren ze me eruit. Zet mij in een groep en ik ga raar doen. Ik schaam me dood, maar dat is achteraf. Achteraf is alles makkelijk, dan zie je de... »