Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Geschiedenisonderwijs
Geschiedenisonderwijs
zolang de voorraad strektVoor het eerst beschikt de leraar geschiedenis in n boek over alle fundamenten op algemeen pedagogisch en vakdidactisch gebied. Gesc... »
 
 
 
 
 

4
4
 »
 
 
 
 
 

Geweld en terreur
Geweld en terreur
 »
 
 
 
 
 

memo
memo
Integreert de eindtermen geschiedenis zowel qua vereiste kennis en inzichten als m.b.t. attitudes en vaardigheden. Volledig in kleur. Duidelijke basistekst n... »
 
 
 
 
 

Biologie
Biologie
Dit is een rijkelijk gellustreerd leerboek biologie voor leerlingen van het eerste en tweede leerjaar. Het behandelt alle onderwerpen die bij de uitwerking v... »
 
 
 
 
 

Memo 3 - werkschrift aso
Memo 3 - werkschrift aso
Werkschrift voor de richtingen met 2 uur geschiedenis.Onmisbaar bij het verwezenlijken van de eindtermen. Bij het begin van elke les wordt aangegeven welke e... »
 
 
 
 
 

memo 5 - lb
memo 5 - lb
Voor aso tso en kso. Integreert de eindtermen geschiedenis zowel qua vereiste kennis en inzichten als m.b.t. attitudes en vaardigheden. Volledig in kleur. »
 
 
 
 
 

Memo 3
Memo 3
Werkschrift voor de richtingen met 1 uur geschiedenis. Onmisbaar bij het verwezenlijken van de eindtermen. Bij het begin van elke les wordt aangegeven welke ... »