Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Angst
Angst
 »
 
 
 
 
 

Slakken
Slakken
 »
 
 
 
 
 

Clem schouwenaars
Clem schouwenaars
 »
 
 
 
 
 

Levend speelgoed
Levend speelgoed
Ann Gulikers, telg uit een gegoede familie en een prima studente, verdwijnt spoorloos op de campus van haar school. Haar smartphone ligt nog op haar kamer en... »
 
 
 
 
 

Intifada
Intifada
In Mechelen wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge allochtoon. Rechercheurs Mendonck en Deleu verdenken eerst een junkie en moslim-hater, maar da... »
 
 
 
 
 

Weerloos
Weerloos
Weerloos is het eerste boek in de reeks 'Cel 5'. In de Amazonendreef, een slecht verlichte, met knotwilgen omzoomde weg, verliest Jozef Michiels de controle ... »
 
 
 
 
 

Weerloos
Weerloos
Onder druk van de publieke opinie besluit de ministervan Justitie extra mensen en middelen in te zetten opde onopgeloste dossiers van verdwenen kinderen. Ded... »
 
 
 
 
 

Teek
Teek
In het Rijksdomein van Hofstade wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. Gizzy Van Genechten werd naakt begraven. Haar stoffelijke resten verpakt in een ... »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
Commissaris De Decker en zijn team slagen erin om een bende pedofielen op te sporen. Tijdens een spectaculaire inval wordt het netwerk ontmanteld. Jozef Mich... »
 
 
 
 
 

Spoorloos
Spoorloos
Weerloos is het eerste boek in de reeks ‘Cel 5'. In de Amazonendreef, een slecht verlichte, met knotwilgen omzoomde weg, verliest Jozef Michiels de control... »