Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schnitzeljagd
Schnitzeljagd
Schnitzeljagd »
 
 
 
 
 

Ricky en Ronnie
Ricky en Ronnie
Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun ... »
 
 
 
 
 

Schatje
Schatje
De 18-jarige Myrthe krijgt een berichtje van haar nieuwe liefj e, Tom, en dus rijdt ze met de fiets naar hun geheime liefdesnestje. Wanneer ze echter om 4 uu... »
 
 
 
 
 

Lust
Lust
Iris Bruweel heeft het allemaal. Ze is getrouwd met Bert, heeft een leuke baan en Kobe, haar dochter, is een schatje.Tot de dag dat ze toevallig Dirk Janssen... »
 
 
 
 
 

Vlees
Vlees
Een man, niet door het leven verwend, heeft nog één grote wens: een kroostrijk gezin stichten. Hij gaat op zoek naar en vindt kandidaatmoeders, ruchtbaar v... »
 
 
 
 
 

Kick
Kick
Als op een dag de belastinginspectie binnenvalt, verandert het leven van Nicolas Van Geneugden drastisch. De jonge selfmade man is alles kwijt. Niet alleen z... »
 
 
 
 
 

Ins blanke Messer
Ins blanke Messer
Im Teufelskreis der Gewalt »
 
 
 
 
 

Versmachtend verlangen
Versmachtend verlangen
De 18-jarige Jennifer is klaar voor een stomende avond met haar vriendje Jason. Ze hebben het rijk voor zich alleen, want haar ouders komen pas de volgende d... »
 
 
 
 
 

Onderhuids
Onderhuids
De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje aangetroffen.... »