Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Droombeeld
Droombeeld
Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijst... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar, in mei, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. Dit jaar lijkt het nog... »
 
 
 
 
 

Dekmantel - grote letter uitgave
Dekmantel - grote letter uitgave
Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slacht... »
 
 
 
 
 

Vrije val
Vrije val
Opnieuw een bundel vol verrassende verhalen. In deze bundel bovendien een voorpublicatie van Loes den Hollanders nieuwe thriller Troostkind, die in mei 2012 ... »
 
 
 
 
 

Vreemde liefde
Vreemde liefde
 »
 
 
 
 
 

Aangetast - grote letter uitgave
Aangetast - grote letter uitgave
Tien jaar nadat Lieve Metselaer werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door be... »
 
 
 
 
 

Driftleven
Driftleven
Er is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet hoe dat komt maar ze ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet openhartig over kan zij... »
 
 
 
 
 

Pijngrens
Pijngrens
<b>Wat doe je als je grens is bereikt?</b>Met <i>Pijngrens</i> levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af!Juli 2014 - Het leven van A... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijdingEen misverstandEen moordDat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk.Vaak schuldig.Schuld ... »