Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Code rood
Code rood
<p>In <em>Code rood</em> van Loes den Hollander wordt op radio en televisie nadrukkelijk geadviseerd niet naar buiten te gaan, tenzij het moet. Maar is het b... »
 
 
 
 
 

Aangetast en genadeklap
Aangetast en genadeklap
Slagen de Metselaers erin weer nader tot elkaar te komen, zijn ze opgewassen tegen de realiteit? Lees en huiver!<br/>...<br/>Het is tien jaar geleden dat Lie... »
 
 
 
 
 

Vluchtgedrag
Vluchtgedrag
Kun je zwanger worden zonder dat je je kunt herinneren dat je seks hebt gehad? Het overkomt Lotte. En dat is nog maar het begin van een reeks gebeurtenissen ... »
 
 
 
 
 

Aangetast & Genadeklap
Aangetast & Genadeklap
Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun eigen manier. Ma... »
 
 
 
 
 

Zielsverwanten
Zielsverwanten
Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Wanneer cafĂ©-eigenaar John Koopman wordt veroordeeld tot een taakstraf moet hij deze uitvoeren in het verzor... »
 
 
 
 
 

De kat op zolder
De kat op zolder
Creatief therapeute Marjorie krijgt een relatie met psychiater Bas. Ze trouwen en hoewel Marjorie graag kinderen wil, lijkt Bas de boot af te houden. Na een ... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijdingEen misverstandEen moord Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het ziekenh... »
 
 
 
 
 

Vrije val
Vrije val
Opnieuw een bundel vol verrassende verhalen. In deze bundel bovendien een voorpublicatie van Loes den Hollanders nieuwe thriller Troostkind, die in mei 2012 ... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »