Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vriend van de duisternis
Vriend van de duisternis
Lisa UngerVriend van de duisternisJones Cooper is zichzelf niet na het opzeggen van zijn baan als hoofdrechercheur bij de politie. Door een verschrikkelijke ... »
 
 
 
 
 

Mooie leugens
Mooie leugens
Wanneer Ridley Jones een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag 'Ben jij mijn dochter?', stort haar wereld ineen. Z... »
 
 
 
 
 

Black-out
Black-out
Lisa Unger <br/>Black-out<br/><br/>Annie Powers leeft een schijnbaar gelukkig leven in haar chique villa aan het strand in Florida. Ze heeft een man, Gray, d... »
 
 
 
 
 

Gnade deiner Seele
Gnade deiner Seele
 »
 
 
 
 
 

Market Planning 2
Market Planning 2
 »
 
 
 
 
 

Beautiful Lies
Beautiful Lies
Unger is already a bestselling author in Australia and is a New York Times bestseller. Another novel due to be released in the UK soon. Suspenseful sensitive... »
 
 
 
 
 

Smoke
Smoke
Library Ediition »
 
 
 
 
 

Inkt en bloed
Inkt en bloed
Finley Montgomery is altijd al een buitenbeentje geweest. In haar geboortestad Seattle zoekt ze geregeld het gezelschap op van dubieuze vrienden, en meer dan... »
 
 
 
 
 

In mijn bloed
In mijn bloed
Het leven van Lana Granger is een farce. Ze heeft zoveel leugens verteld over zichzelf dat ze amper nog weet wat de waarheid is.Ze krijgt een baantje als opp... »
 
 
 
 
 

Das Gift der Lüge
Das Gift der Lüge
Das Gift der Lüge »