Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vriend van de duisternis
Vriend van de duisternis
Lisa UngerVriend van de duisternisJones Cooper is zichzelf niet na het opzeggen van zijn baan als hoofdrechercheur bij de politie. Door een verschrikkelijke ... »
 
 
 
 
 

Mooie leugens
Mooie leugens
Wanneer Ridley Jones een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag 'Ben jij mijn dochter?', stort haar wereld ineen. Z... »
 
 
 
 
 

Black-out
Black-out
Lisa Unger <br/>Black-out<br/><br/>Annie Powers leeft een schijnbaar gelukkig leven in haar chique villa aan het strand in Florida. Ze heeft een man, Gray, d... »
 
 
 
 
 

The Darkness Gathers
The Darkness Gathers
Library Ediition »
 
 
 
 
 

Fragile
Fragile
A Novel »
 
 
 
 
 

Halve waarheden
Halve waarheden
Ridley Jones probeert net haar leven op orde te krijgen wanneer een doodgewone handeling, het ophalen van foto's, haar in aanraking brengt met een internatio... »
 
 
 
 
 

Angel Fire
Angel Fire
Library Ediition »
 
 
 
 
 

Die For You
Die For You
In a smart New York apartment Isabel Raine is having breakfast with herhusband. After her tragic childhood she has only ever wanted to be loved andin Marcus ... »
 
 
 
 
 

In vuur en vlam
In vuur en vlam
Ian Paine is sinds zijn jeugd op de vlucht. Als kind wilde hij alleen maar iemand anders en ergens anders zijn. Om de pijn te verzachten vluchtte hij in alco... »