Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zoekboek Rik is jarig
Zoekboek Rik is jarig
Hieperdepiep… hoera!Rik is jarig en dat viert hij met zijn klasgenootjes en familie. Daar horen uiteraard slingers, taart en heel veel zoekplezier bij!En o... »
 
 
 
 
 

Mooie staartjes
Mooie staartjes
De staartjes van veel dieren lijken op elkaar.Zo zwaait de staart van de ezelnet zo vrolijk als die van de zebra.En lijkt de staart van een klein visje nieto... »
 
 
 
 
 

Kleertjes en spulletjes
Kleertjes en spulletjes
Tijd om me aan te kleden!Eerst mijn onderbroekje en mijn hemdje,dan mijn trui en mijn broeken dan nog mijn kousen en mijn schoenen.Behalve mooie kleren heb i... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik en de zomer
Zoekboek Rik en de zomer
Wat is de zomer een heerlijk seizoen!Rik houdt van de zomer, met zijn zoemende bijen, sappige kersen en… lekker zoete ijsjes!Ga je mee met Rik schelpjes zo... »
 
 
 
 
 

In de jungle
In de jungle
Koala zit lief en stilletjes te slapen.<br/>Maar is het wel zo rustig in de jungle?<br/>Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.<br/>En wat een drukte... »
 
 
 
 
 

De vuilnisman
De vuilnisman
Een boeiend informatief boek op kleutermaat over de vuilnisman, met tips voor afvalpreventie.De vuilnisman haalt het afval van de mensen op. Samen met twee a... »
 
 
 
 
 

Karel op de boerderij
Karel op de boerderij
Een vrolijk verhaal waarin Karel ontdekt wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Vand... »
 
 
 
 
 

Rik en de Kerstman
Rik en de Kerstman
Het is bijna kerstmis! Tijd voor Rik om de kerstboom prachtig te... »