Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Karel
Karel
 »
 
 
 
 
 

Winter Snow
Winter Snow
 »
 
 
 
 
 

Kijk eens. Zoem!
Kijk eens. Zoem!
Hangen er alleen maar appels in die boom?<br/>Nee hoor, er zit ook een vogeltje in!<br/>En zweeft die wolk helemaal alleen in de lucht?<br/>Nee hoor, er schi... »
 
 
 
 
 

Zomerzee
Zomerzee
Joepie, het is zomer! De zon is lekker warm en we gaan gezellig een dagje naar zee. Ik speel in het zand, verzamel schelpjes en plons in het water. Naar zee ... »
 
 
 
 
 

Ik en mijn huis
Ik en mijn huis
In mijn huis staan een heleboel spullen.<br/>Er zijn niet alleen de plant, de lamp, de tafel of de kast.<br/>Sommige spullen maken geluid, zoals de telefoon,... »
 
 
 
 
 

Mijn huisje
Mijn huisje
Een leerrijk flapjesboek over een dagje thuis, vol kamers en spulletjes om te herkennen. Voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind ... »
 
 
 
 
 

De juf
De juf
Een knus informatief boek op kleutermaat over de juf.We gaan naar school om van alles te leren. De juf knutselt met ons of leest een boek voor, en grotere ki... »
 
 
 
 
 

Kiekeboe...
Kiekeboe...
Kiekeboe »
 
 
 
 
 

Ik ga slapen
Ik ga slapen
Van spelen word ik moe. Wat is het fijn om 's avonds in mijn warme bedje te kruipen! Maar voor ik kan gaan slapen, is er nog veel te doen: in bad gaan, boekj... »
 
 
 
 
 

Hup, Sintje!
Hup, Sintje!
Karel is dol op Sinterklaas. Hij wil alles over hem weten. Waar woont de Sint en welke kleren draagt hij? Houdt Sinterklaas eigenlijk van mandarijntjes? Ga i... »