Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het huis in de boom
Het huis in de boom
Maan roos vis samenleesboek. »
 
 
 
 
 

Als padden schreeuwen
Als padden schreeuwen
Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn ee... »
 
 
 
 
 

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur ... »
 
 
 
 
 

Hebbes
Hebbes
Gratis 5 voorpublicaties:Mawer, Het meisje dat uit de lucht kwam vallenChabon, Telegraph AvenueAlbright, Praagse winterMeyers, Het papieren kindDijkzeul, Wat... »
 
 
 
 
 

IJs
IJs
Er ligt ijs op het meer. Maar is het al dik genoeg? Boris en Jan gaan kijken. Ze horen een hond blaffen. De hond staat bij een wak. En uit het wak steekt een... »
 
 
 
 
 

Kerst met de kibbels
Kerst met de kibbels
 »
 
 
 
 
 

IJs
IJs
Er ligt ijs op het meer. Maar is het al dik genoeg? Boris en Jan gaan kijken. Ze horen een hond blaffen. De hond staat bij een wak. En uit het wak steekt ee... »
 
 
 
 
 

Achterstallig geluk
Achterstallig geluk
Een niet bij name genoemde dochter bezoekt voor de laatste maal het huis van haar moeder. Om afscheid te nemen, maar ook in de hoop in het reine te komen met... »