Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolre nie wordt Eric Janson, docent Engels, vermoord. Er zijn geen getuigen en er schijnt geen motief te zijn. Inspecteur Paul Vegter, die een... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
Wat als je zo gruwelijk kwaad wordt dat je niet meer weet wat je doet?Daniël, veertien jaar oud, weet niet beter dan dat hij voor zichzelf moet zorgen. Als ... »
 
 
 
 
 

Gouden bergen
Gouden bergen
In Gouden bergen van Lieneke Dijkzeul wint een koppel drie miljoen euro in de loterij. Alle financiële vrijheid blijkt geen garantie voor geluk: hij kan nie... »
 
 
 
 
 

Naar de top!
Naar de top!
 »
 
 
 
 
 

Naar zee!
Naar zee!
wiet gaat naar zee. met pap en mam. de poes gaat niet mee. aan zee woont pip. in een huis op het duin. het is fijn aan zee. maar wiet mist haar poes wel … »
 
 
 
 
 

De vogel die geen vogel was
De vogel die geen vogel was
Pelle verzamelt vreemde dingen. Dingen die je niet kunt kopen. Dingen die je zomaar ergens vindt. Zijn vader is op reis geweest. Hij brengt een zaadje voor P... »
 
 
 
 
 

IJs
IJs
Er ligt ijs op het meer. Maar is het al dik genoeg? Boris en Jan gaan kijken. Ze horen een hond blaffen. De hond staat bij een wak. En uit het wak steekt een... »
 
 
 
 
 

Magistrale verhalen
Magistrale verhalen
 »
 
 
 
 
 

Aan de bal
Aan de bal
 »