Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Koude lente
Koude lente
Tweede thriller van Lieneke Dijkzeul, schrijfster van De stille zonde. In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman... »
 
 
 
 
 

Eiland in de wind
Eiland in de wind
Eiland in de wind<br/>Lieneke Dijkzeul<br/>Omslagillustratie: Martijn van der Linden<br/><br/>Andreas en zijn zus Emma gaan hun tante Titia op Bonaire bezoe... »
 
 
 
 
 

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur ... »
 
 
 
 
 

Als padden schreeuwen
Als padden schreeuwen
‘Als padden schreeuwen’ is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke... »
 
 
 
 
 

Koude lente
Koude lente
Genomineerd voor Gouden Strop!

In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ern... »
 
 
 
 
 

Verloren zoon
Verloren zoon
Inspecteur Paul Vegter wordt geconfronteerd met twee raadselachtige, gewelddadige moorden. De wreedheid ervan schokt hem en vooral zijn jonge rechercheur Ren... »