Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het grote ANWB Wegenboek
Het grote ANWB Wegenboek
Terug van weg geweest.<br/><br/>In Het grote ANWB Wegenboek staan maar liefst 1.152 pagina’s met gedetailleerde wegenkaarten van Nederland en Europa. Het in... »
 
 
 
 
 

Noord-Brabant 2011-2012
Noord-Brabant 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas W is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Noord-Brabant. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlas... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Camping Cheque Gids 2011
Camping Cheque Gids 2011
De mooiste campings in Europa voor een vriendenprijsje.<br/><br/>De ANWB Camping Chequegids 2011 beschrijft meer dan 600 campings in heel Europa waar je in h... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities v... »
 
 
 
 
 

Zuid-Scandinavië
Zuid-Scandinavië
Deze uitgebreide wegenatlas op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Zuid-Scandinavië biedt kaarten op een schaal van 1:3... »
 
 
 
 
 

ANWB wereldatlas
ANWB wereldatlas
Een wereldatlas in een kleine uitvoering, maar met grote kwaliteit.Deze wereldatlas in pocketformaat ligt heerlijk in de hand. In zo'n 150 bladzijden met pra... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »