Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nederland
Nederland
Op deze kaart is het vaarwegennet van Nederland opgenomen. Afmetingen van bruggen, sluizen en andere navigatiegegevens vindt u op de gedetailleerde ANWB Wate... »
 
 
 
 
 

Campings onderweg 2011
Campings onderweg 2011
442 Campings en 290 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa.Deze gids is handig als u op weg naar uw vakantiebestemming dicht bij de doorgaande rout... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Nederland 2011
Nederland 2011
Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele lan... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

Noord-Brabant 2011-2012
Noord-Brabant 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas W is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Noord-Brabant. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlas... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities v... »
 
 
 
 
 

Het grote ANWB Wegenboek
Het grote ANWB Wegenboek
Terug van weg geweest.<br/><br/>In Het grote ANWB Wegenboek staan maar liefst 1.152 pagina’s met gedetailleerde wegenkaarten van Nederland en Europa. Het in... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande-mastroute van het Haringvliet naar Delfzijl, is voor zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De hele route is in deze Wateratlas i... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »