Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een soort familie
Een soort familie
Eind jaren tachtig, een klein dorp aan de Waddenzee. Het leven van de ouders van Teun staat in het teken van de grote idealen. Het gezin offert er alles voor... »
 
 
 
 
 

Dichter op de Zeedijk
Dichter op de Zeedijk
Het jonge leven van Constant Wegman speelt zich af In en rond het café-hotel van zijn grootmoeder, een gelegenheid van twijfelachtige reputatie op de Amster... »
 
 
 
 
 

Het verboden pad
Het verboden pad
Ter afronding van zijn studie loopt de zesentwintigjarige Philip Soek stage in De Helmer, een Amsterdams tehuis voor moeilijk opvoedbare pubers. Gewantrouwd ... »
 
 
 
 
 

De vrouw die alles had
De vrouw die alles had
Claire, midden veertig, gescheiden, moeder van twee kinderen, rookster, drinkster, lensdraagster, staat voor de moeilijke taak in korte tijd haar filmscenari... »
 
 
 
 
 

Hier zijn leeuwen
Hier zijn leeuwen
1994 debuut. In 'Hier zijn leeuwen' gaat Hans Kolk, een eenzelvige oude man en psychiatrisch patient, op zoek naar witte plekken in zijn geheugen. hij beland... »
 
 
 
 
 

Fraaie zaken
Fraaie zaken
Zes bekende Nederlandse schrijvers schreven een verhaal waarin voor advocaten en hun vak een belangrijke rol is weggelegd. Het resultaat is deze heerlijke bu... »
 
 
 
 
 

Dichter op de Zeedijk
Dichter op de Zeedijk
Het jonge leven van Constant Wegman speelt zich af in en rond het café-hotel van zijn grootmoeder, een gelegenheid van twijfelachtige reputatie op de Amster... »
 
 
 
 
 

Over het IJ
Over het IJ
Een warme juninacht in 1989: een revolverschot doorbreekt de stilte in Amsterdam-Noord. De politie staat voor een raadsel. Achter de deur van zijn woning lig... »
 
 
 
 
 

Bomvol zomerverhalen
Bomvol zomerverhalen
<i>Bomvol zomerverhalen 2014</i> neemt je mee van een heerlijk ontspannen spa in eigen land en de rustige meren in Zuid-Tirol naar de donkere pubs van het my... »
 
 
 
 
 

Het mooie seizoen
Het mooie seizoen
 »