Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het mooie seizoen
Het mooie seizoen
Bea is gezinscoach van het Centrum, dat probleemgezinnen in de hoofdstad ondersteunt. Als onverwachts twee jonge kinderen die onder Bea's toezicht staan spoo... »
 
 
 
 
 

De offers
De offers
Tokio, 1946. Een jaar na de capitulatie van Japan is het Tokio Tribunaal in volle gang. De Nederlander Rem Brink is een van de rechters die een vonnis moeten... »
 
 
 
 
 

Over het IJ
Over het IJ
Een warme juninacht in 1989: een revolverschot doorbreekt de stilte in Amsterdam-Noord. De politie staat voor een raadsel. Achter de deur van zijn woning lig... »
 
 
 
 
 

Ik kan je niet vergeten
Ik kan je niet vergeten
[verhalen over liefde] »
 
 
 
 
 

De ordening
De ordening
Als vakantiebaantje ordent de jonge Stella Verstarre de archieven van een weduwe uit het Gooi. Met groeiende fascinatie leest Stella de stapels brieven, dagb... »
 
 
 
 
 

Paradiso
Paradiso
Op een warme zomerochtend is geluksdeskundige Mart Hitz onderweg naar zijn vrouw om haar te vertellen dat hij haar voor een ander gaat verlaten. Aan de rand ... »
 
 
 
 
 

De oesters van Nam Kee
De oesters van Nam Kee
Berry Kooijman, alias Diablo, alias het monster van 'Schotelcity', is gevlucht naar het voormalig vakantiehuis van zijn ouders. Daar, in NormandiĆ«, wacht hi... »