Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kun¬stenaars steken op een school... »
 
 
 
 
 

Boeren Avonturen op het land
Boeren Avonturen op het land
De gegroefde kop van een oude landarbeider. Het portret van een trots Fries paard. Een stilleven in een rustiek boereninterieur. Het zijn tijdloze onderwerpe... »
 
 
 
 
 

De ziekte van Weimar
De ziekte van Weimar
Aan de Hogeschool van Franeker komt in 1807 geld vrij voor de oprichting van een monument ter ere van de nieuwe wetenschap en maatschappij. Albert van Huszen... »
 
 
 
 
 

Ik weet nu alles weer
Ik weet nu alles weer
Ik weet nu alles weer is de tweede dichtbundel van Kees 't Hart. Ongegeneerde vermenging van het banale en verhevene is nu ook zijn credo. Zie bijvoorbeeld h... »
 
 
 
 
 

Land van genade
Land van genade
De held van deze roman houdt zich intensief bezig met het leven van zijn vader. Wat vond die toch zo boeiend aan Franciscus van Assisi en Elvis Presley? Welk... »
 
 
 
 
 

Thuis
Thuis
In deze bloemlezing nemen dertien bijzondere Nederlandse en Vlaamse schrijvers het gevoel van verbondenheid en thuis te zijn eens kritisch onder de loep. In ... »
 
 
 
 
 

Teatro Olimpico
Teatro Olimpico
Twee Haagse theatermakers worden uitgenodigd om een toneelstuk te produceren voor het fameuze Teatro Olimpico in Vicenza. Het zal daar worden opgevoerd in he... »
 
 
 
 
 

Onvermijdelijke voetbaltaal set 6 + backcard
Onvermijdelijke voetbaltaal set 6 + backcard
Onvermijdelijke Voetbaltaal Set 6 + Backcard »
 
 
 
 
 

De ziekte van de bewondering
De ziekte van de bewondering
Nederlanders staan niet bekend om hun grote vermogen tot bewondering. In ons land gelden de wetten van het maaiveld. Maar niet voor Kees 't Hart. Hij vereert... »