Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Flash-B
Flash-B
 »
 
 
 
 
 

Het mooiste leven
Het mooiste leven
een seizoen bij SC Heerenveen »
 
 
 
 
 

De ziekte van de bewondering
De ziekte van de bewondering
Nederlanders staan niet bekend om hun grote vermogen tot bewondering. In ons land gelden de wetten van het maaiveld. Maar niet voor Kees 't Hart. Hij vereert... »
 
 
 
 
 

Hard gras
Hard gras
 »
 
 
 
 
 

Schrijven is scheuren
Schrijven is scheuren
Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een waar genot voor iedere lezer! Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van de mensheid. Schrijve... »
 
 
 
 
 

Pleidooi voor pulp
Pleidooi voor pulp
Een wapen tegen de ontlezingJe ziet ze nog liggen in de supermarkt: de Bouquetreeksboekjes, damesromannetjes, pulpboekjes, of hoe je ze wilt noemen. Met mooi... »
 
 
 
 
 

De neus van Pinokkio
De neus van Pinokkio
Als de held uit deze roman zijn oom en tante over een hem onbekende Fransman hoort praten, besluit hij op onderzoek uit te gaan. Al snel belandt hij in een w... »
 
 
 
 
 

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kunstenaars steken op een schoolpl... »
 
 
 
 
 

De revue
De revue
'Toen ik bij de revue werkte, deelden danseressen tijdens de pauze van de voorstelling de sigaartjes aan het publiek uit, ze droegen daarbij kokette kostuums... »