Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zwart/black
Zwart/black
meesterlijk zwart in mode & kostuum = Masters of black in fashion & costume. ZWART, Meesterlijk Zwart in Mode & Kostuum illustreert verschillende... »
 
 
 
 
 

Lust for live
Lust for live
DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NUIn 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters o... »
 
 
 
 
 

Margiela de Hermès jaren
Margiela de Hermès jaren
?De baanbrekende en tijdloze ontwerpen van Martin Margiela voor het Franse luxehuis Hermès (1997-2003) spelen de hoofdrol in dit boek, waarin deze periode u... »
 
 
 
 
 

Powermask
Powermask
Tot op vandaag blijven maskers fascineren: waar stopt de eigen identiteit en ontstaat er een metamorfose als je een masker opzet, hoe gaan we om met de oude ... »
 
 
 
 
 

Olivier Theyskens
Olivier Theyskens
Eerste diepgaande monografie over een van de meest intrigerende Belgische ontwerpers, Olivier Theyskens. Van de rauwe emotie en romantiek van zijn eerste col... »
 
 
 
 
 

P.LACE.S - De verborgen kant van Antwerpen
P.LACE.S - De verborgen kant van Antwerpen
<p>'P.LACE.S - De verborgen kant van Antwerpen' belicht het socio-economische en artistieke belang van het kantwerk dat in Antwerpen gemaakt en verhandeld we... »
 
 
 
 
 

Mode
Mode
<p>MoMu - ModeMuseum Antwerpen bewaart de grootste collectie textiel, designer- en historische kleding in België en biedt een representatief overzicht van d... »
 
 
 
 
 

Inge Grognard Ronald Stoops
Inge Grognard Ronald Stoops
Ronald Stoops en Inge Grognard. Hun werk verrast door zijn levendig gebruik van kleur, de originele settings en het spel met identiteit. Ronald Stoops is al... »
 
 
 
 
 

EMOTION
EMOTION
<p>Mode legt zowel de hoopvolle als de ongemakkelijke waarheden van de wereld bloot en laat ons die beter begrijpen. E/MOTION onderzoekt hoe mode hedendaagse... »
 
 
 
 
 

STEPHEN JONES & HET ACCENT OP MODE
STEPHEN JONES & HET ACCENT OP MODE
Eerste monografie van mode-icoon Stephen Jones, die hoeden ontwerpt voor internationale sterren als Boy George, Mick Jagger, Madonna,Christian Dior, Comme de... »