Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wonderplants
Wonderplants
Green is the new black Groen in je interieur is dé nieuwe woontrend. Verschillende internationale topinterieurs waar wonderlijke planten een centrale plaats... »
 
 
 
 
 

Het plantenlab
Het plantenlab
<h3>Praktische gids over hippe en trendy kamerplanten van Judith Baehner (het Groenlab)</h3><p>De bekende blogster en groenspecialist Judith Baehner ('het Gr... »
 
 
 
 
 

Groen in glas
Groen in glas
<h3>Groen in glas is voor iedereen die houdt van planten en groen in huis</h3><p>Planten in een fles - zowel 'open' als 'gesloten' - vormen een blikvanger in... »
 
 
 
 
 

Wonderplants 2
Wonderplants 2
<p>De trend om meer en ander groen in je interieur te brengen is <em>here to stay</em>. Na <em>Wonderplants</em> bundelt <em>Wonderplants 2</em> opnieuw een ... »
 
 
 
 
 

Plantenlab
Plantenlab
 »
 
 
 
 
 

Stekken en meer
Stekken en meer
<h3>Maak stekjes van al je favoriete kamerplanten</h3><p>Soms zijn planten zo mooi of zo bijzonder dat je er meer wilt, om te delen met je vrienden of voor j... »
 
 
 
 
 

Rijntjes keukengeheimen
Rijntjes keukengeheimen
Bijzonder en mooi kookboek met geschiedenis.Gefascineerd door het kookschrift van Rijntje Biljardt uit 1840 - met daarin recepten voor zowel de dagelijkse ko... »
 
 
 
 
 

Plantenliefde
Plantenliefde
<h3><em>Plantenliefde</em> is een onmisbaar kamerplantenboek voor de echte plantenfan!</h3><p><em>Plantenliefde </em>biedt het complete verhaal: het gaat ove... »
 
 
 
 
 

Botanical Buildings
Botanical Buildings
<p><em>Botanical Buildings</em> toont aan dat natuur onlosmakelijk verbonden is met architectuur. Verdiep je in de mooiste en meest spraakmakende projecten v... »
 
 
 
 
 

het plantenlab
het plantenlab
het Plantenlab: kamerplanten verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en zaaien<br/><br/>Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch... »