Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voor jou
Voor jou
<p>Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de lief... »
 
 
 
 
 

Me Before You
Me Before You
 »
 
 
 
 
 

Een leven na jou
Een leven na jou
<p>Jojo Moyes, de auteur van de hit <em>Voor jou</em> (<em>Me Before You</em>) schreef <em>Een leven na jou</em> (<em>After You</em>).

Na zes heft... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
'Dit liefdesverhaal overtuigt, niet alleen omdat het je raakt, maar ook omdat het zo herkenbaar is.' The New York TimesLouisa's wereld is klein. Ze werkt in ... »
 
 
 
 
 

Vier plus één
Vier plus één
<p>Na de wereldwijde bestseller <em>Voor jou</em> komt auteur Jojo Moyes met een nieuwe roman: <em>Vier plus één</em>.

Jess is een alleenstaande... »
 
 
 
 
 

De laatste liefdesbrief
De laatste liefdesbrief
Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn ... »
 
 
 
 
 

De sterrengever
De sterrengever
Jojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars):

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om ... »
 
 
 
 
 

Portret van een vrouw
Portret van een vrouw
<p>Bestsellerauteur Jojo Moyes, bekend van <em>Voor jou</em>, <em>De laatste liefdesbrief</em> en <em>Vier plus één</em>, heeft met <em>Portret van een vro... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou
Dicht bij jou
<p><em>Dicht bij jou</em> van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als <em>Voor jou</em> (<em>Me Before You, </em>v... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
<p>Wanneer de jonge Joy in Hongkong in de jaren 50 valt voor de knappe marineofficier Edward, is ze 24 uur later getrouwd. Het paar verhuist naar Ierland en ... »