Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zee van verlangen
Zee van verlangen
<p><em>Zee van verlangen </em>is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans <em>V... »
 
 
 
 
 

In haar schoenen
In haar schoenen
<p>Sam is dankbaar voor wat ze heeft, al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat ... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
'Voor jou' van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank. ... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
<p>Wanneer de jonge Joy in Hongkong in de jaren 50 valt voor de knappe marineofficier Edward, is ze 24 uur later getrouwd. Het paar verhuist naar Ierland en ... »
 
 
 
 
 

Voor mij
Voor mij
Jojo Moyes is de bestsellerauteur van 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou i... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou - special Veldboeket
Dicht bij jou - special Veldboeket
‘Dicht bij jou’ van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als ‘Voor jou’ (Me Before You) (verfilmd met oa Em... »
 
 
 
 
 

De sterrengever
De sterrengever
Jojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars):

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om ... »
 
 
 
 
 

Een week in Parijs
Een week in Parijs
‘Een week in Parijs’ is een heerlijke, korte roman over Sophie en Liv, de hoofdrolspelers uit Jojo Moyes’ ‘Portret van een vrouw’. Twee vrouwen bel... »
 
 
 
 
 

Foreign Fruit
Foreign Fruit
 »