Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stockholm delete
Stockholm delete
Emelie: de pas benoemde advocaat op een glamoureus advocatenkantoor. Teddy: de ex-crimineel en fixer die probeert op het rechte pad te blijven, en die nu ing... »
 
 
 
 
 

Val dood
Val dood
De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer. De attitude, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, wordt witgewa... »
 
 
 
 
 

Viproom
Viproom
De nieuwe thrillerserie van bestsellerauteur Jens Lapidus

Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven,... »
 
 
 
 
 

Het Elboersgebergte
Het Elboersgebergte
Jon vliegt met twee vrienden naar Teheran voor een avontuurlijke skireis. Ze bereiden zich voor op extreme skitochten door bergen waarvan nog nooit iemand is... »
 
 
 
 
 

Mr. One
Mr. One
<p><i>Wie wordt de nieuwe Mr. One?
</i><i>Wie zal hem bijstaan als consigliere?
</i><i>En wie gaat hem stoppen?</i></p><p><i>Top Dog</i> Isak is he... »
 
 
 
 
 

Bloedlink
Bloedlink
Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaa... »
 
 
 
 
 

Een wijk die we de onze noemden
Een wijk die we de onze noemden
Andrés heeft een prima leventje; hij heeft een groepje <em>matties</em> met wie hij in zijn wijk omgaat en een broer die hem altijd zal beschermen. Maar dan... »
 
 
 
 
 

Val dood
Val dood
' **** Lapidus heeft nu een indrukwekkende trilogie op zijn naam staan. Hopelijk laat hij het hier niet bij.' - <em>VN DETECTIVE EN THRILLERGIDS 2013</em> »
 
 
 
 
 

Topman
Topman
Een geheim netwerk in Stockholm exploiteert al decennialang jonge meisjes. Ieder die hun voor de voeten loopt, wordt op meedogenloze wijze uit de weg geruimd... »