Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Viproom
Viproom
Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij ... »
 
 
 
 
 

Het Elboersgebergte
Het Elboersgebergte
Jon vliegt met twee vrienden naar Teheran voor een avontuurlijke skireis. Ze bereiden zich voor op extreme skitochten door bergen waarvan nog nooit iemand is... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen en inspirerende columns voor bij het haardvuur!Ga lekker zitten en laat je verrassen door de korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Spür die Angst
Spür die Angst
Stockholm Crime »
 
 
 
 
 

Topman
Topman
Een geheim netwerk in Stockholm exploiteert al decennialang jonge meisjes. Ieder die hun voor de voeten loopt, wordt op meedogenloze wijze uit de weg geruimd... »
 
 
 
 
 

Snoeihard
Snoeihard
De verhalen in Snoeihard zijn tragisch, meeslepend, maar ook geestig en spelen zich af in een schimmige wereld vol grote ego s, te veel wapens en een onstilb... »
 
 
 
 
 

Val dood
Val dood
De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer. De <em>attitude</em>, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, word... »
 
 
 
 
 

Eer
Eer
Na tien jaar gezeten te hebben, komt Adam eindelijk vrij. Hij voelt zich vernederd; hij is achtendertig en de persoon die hem uit de bak komt halen is de vri... »
 
 
 
 
 

Viproom
Viproom
'Wie verzot is op series als <i>‘The Killing’</i> en <i>‘The Bridge’</i>, zal dit boek geweldig vinden.' – <i>Marie Claire<i>

'Een rauwe topper.' ... »