Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Veel liefs van Michael
Veel liefs van Michael
15.35 uur. Een jongetje wordt door een onbekende man opgehaald van de speelplaats van een kleuterschool in Oostende. De verdwijning van Misja wordt omstreeks... »
 
 
 
 
 

Ik ben Alice
Ik ben Alice
Slashboeken zijn boeken die geschreven zijn op basis van het waargebeurde levensverhaal van een bijzondere jongere

Alice zit in het laatste jaar van de mi... »
 
 
 
 
 

Hoera voor Hopla
Hoera voor Hopla
Vandaag geeft Hopla een groot feest in zijn tuin voor al zijn vriendjes. (...) Waar staat die doos ook alweer...ha, daar is hij! De grote feestdoos van hopla... »
 
 
 
 
 

Sigi
Sigi
Voluit heet hij Sigiswald Gregorius Fidel Vandebeek maar daar kan hij zelf niets aan doen. Dat is de schuld van zijn ouders die hem zo genoemd hebben. Hij is... »
 
 
 
 
 

De bevroren zee
De bevroren zee
Sam speelt alle dagen aan zee. Hij is een piraat, een piloot of een duikbootkapitein. De zee speelt de hele zomer met Sam mee. Ook in de herfst gaat Sam naar... »
 
 
 
 
 

Leeskriebel
Leeskriebel
Doos met 5 Leeskriebelverhalen om in n ruk uit te lezen. De boeken hebben een duidelijke structuur een groot lettertype en een aangepast AVIniveau.Met 4 pagi... »
 
 
 
 
 

Wat sprookt er hier?
Wat sprookt er hier?
Er was eens ... een magisch voorleesboek met 4 betoverende sprookjes. Kinderen gaan zich helemaal kunnen inleven door de meeslepende verhalen en prachtige i... »
 
 
 
 
 

Ik ben Alice
Ik ben Alice
Alice zit in het laatste jaar van de middelbare school. Voor iedereen lonkt het echte leven, maar niet voor Alice. Ze is er zeker van dat ze te dom is om te ... »
 
 
 
 
 

Mamas Liebling
Mamas Liebling
Mamas Liebling »