Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Liza
Liza
ivan toergenjev LizaLiza (ook wel bekend als Het adelsnest) is de tweede roman van Toergenjev en wordt door velen beschouwd als zijn beste.Landheer Lavretski... »
 
 
 
 
 

Faust
Faust
The Original German and a New Translation and Introduction »
 
 
 
 
 

Eerste liefde
Eerste liefde
Er is nauwelijks een verhaal dat beter laat navoelen wat het betekent om voor het eerst verliefd te zijn ‒ een onbereikbare liefde. Toergenjevs lyrische to... »
 
 
 
 
 

Faust
Faust
ivan toergenjev FaustMeesterlijke verhalen over droom en werkelijkheid eindelijk in paperbackHet wonder van Toergenjev is dat hij steeds wordt herlezen door ... »
 
 
 
 
 

Jood e.a. verhalen
Jood e.a. verhalen
 »
 
 
 
 
 

Eerste liefde
Eerste liefde
Er is buiten Eerste liefde van Ivan Toergenjev nauwelijks een verhaal bekend dat beter laat navoelen wat het betekent om voor het eerst te vallen voor iemand... »
 
 
 
 
 

Vaders en zonen
Vaders en zonen
Wanneer Arkadi Kirsanov op het landgoed van zijn vader komt logeren, samen met een studievriend, is dat het begin van een reeks botsingen en liefdesgeschiede... »
 
 
 
 
 

Klop, klop, klop
Klop, klop, klop
Twee vrienden, de student Riedel en de luitenant Teglev, overnachten in een schuur op het platteland. Teglev is nogal een dramaat, in de woorden van Riedel e... »
 
 
 
 
 

Lentebeken
Lentebeken
'Lentebeken' is het ontroerende verhaal van de jonge Russische edelman Sanin, die op reis door Duitsland verliefd wordt op Gemma Roselli, de dochter van een ... »