Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Te gast in Ethiopië
Te gast in Ethiopië
Dat Ethiopië een bijzonder verleden heeft wordt duidelijk tijdens een rondrit door mythische plaatsen als Gondar, Aksum en Lalibela. In mysterieuze klooste... »
 
 
 
 
 

Tadijas
Tadijas
Dit boekje is geschreven voor kinderen en hun ouders die belangstelling hebben voor het land Ethiopië. Het boekje is gemakkelijk informatief. De verhalen zi... »
 
 
 
 
 

Shoekran!
Shoekran!
Een verslag van het prachtige land Jordanië met haar vriendelijke bevolking. Ze reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffeur Essan door het land... »
 
 
 
 
 

Konjo no
Konjo no
Na 33 jaar zet de schrijfster samen met haar man en vrienden weer voet op Ethiopische bodem. Ze reizen door het noorden van het land : Bahir Dar, Gondar, Deb... »
 
 
 
 
 

Het land van de verbrande gezichten
Het land van de verbrande gezichten
Ine Andreoli is na haar verblijf in Ethiopië met haar gezin (in 1971 uitgebreid met een dochter) in Didam gaan wonen. Zij heeft naast het verzorgen van het ... »
 
 
 
 
 

Shoekran
Shoekran
De auteur neemt u mee op reis naar het prachtige land Jordanië en zijn vriendelijke bevolking.<br/>Ze reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffe... »
 
 
 
 
 

Ethiopië
Ethiopië
Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek... »
 
 
 
 
 

Ethiopie ongekend anders!
Ethiopie ongekend anders!
Ethiopië heeft een zeer afwisselende natuur. Er zijn veertien Nationale parken te vinden. U treft er watervallen, vulkanen, bergen, zoutmeren, warmwaterbron... »
 
 
 
 
 

Dink nesh
Dink nesh
De auteur neemt u mee op reis in het voor haar bekende land Ethiopie. In de jaren 1967-1970 heeft ze samen met haar man in dit land gewerkt en gewoond. Die t... »
 
 
 
 
 

Een wereld in een land
Een wereld in een land
Zuid-Afrika is een land met een buitengewone variatie aan bevolkingsgroepen, culturen, religies en talen. Een veelzijdig land met prachtige landschappen, een... »