Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Idyllen
Idyllen
Hij viel de poëzie binnen als Genghis Khan. Zijn verzengende verzen verpletterden de horigen die rilden van angst en ontzag. En toen zweeg hij. Zeven jaar d... »
 
 
 
 
 

Streetview Bas Losekoot
Streetview Bas Losekoot
Losekoot werd bekend door zijn straatfoto’s die het individu in megasteden laat zien. “Streetview” toont een nieuwe selectie van zijn langlopende proje... »
 
 
 
 
 

La Superba
La Superba
Deze roman is een monument voor een stad zoals er maar één is: Genua, La Superba (de hoogmoedige).
En meer nog dan een roman over een schokkend echte en la... »
 
 
 
 
 

Het ministerie van specifieke zaken
Het ministerie van specifieke zaken
Al ruim vijf jaar houdt Ilja Leonard Pfeijffer met een scherp oog en een nog scherpere pen de toestand in zijn vaderland in de gaten. Hij doet dat wekelijks ... »
 
 
 
 
 

Second life
Second life
Second Life is een explosief groeiende driedimensionale virtuele wereld waarin bewoners kunnen zijn wie ze willen, doen wat ze altijd hadden gedroomd te doen... »
 
 
 
 
 

Brieven uit Genua
Brieven uit Genua
De angst van wie zijn eigen leven probeert te beschrijven is dat hij erachter komt dat hij geen leven heeft. Het gevecht om echtheid is niet zozeer een strij... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Een uniek dagelijks verslag van de ontwrichtende gevolgen van het SARS-COV-2-virus , dat zich weliswaar mondiaal verspreidde maar keihard toesloeg in Noord-I... »
 
 
 
 
 

Gelukszoekers
Gelukszoekers
DE OPBRENGST VAN DIT BOEK GAAT NAAR WERKEN ZONDER GRENZEN

<br/><br/>Over vluchtelingen, migranten, angst en hoop

<br/><br/>De massale immigratie naar Eu... »
 
 
 
 
 

Monterosso Mon Amour
Monterosso Mon Amour
Koop een boek, krijg een boek - dat trekt lezers! Het Boekenweekgeschenk is de nieuwe novelle van alleskunner Ilja Leonard Pfeijffer. Monterosso mon amour is... »