Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Interne zaken
Interne zaken
Niemand is gesteld op de medewerkers van Interne Zaken, de afdeling die de handel en wandel van andere agenten onderzoekt. Malcolm Fox is eraan gewend. <br/>... »
 
 
 
 
 

Eindeutig Mord
Eindeutig Mord
Zwölf Fälle für John Rebus »
 
 
 
 
 

De dood is niet het einde
De dood is niet het einde
Op verzoek van een oude schoolvriend belooft inspecteur John Rebus zich te verdiepen in de vermissing van diens drieëntwintigjarige zoon, ook al valt deze z... »
 
 
 
 
 

Een kwestie van bloed
Een kwestie van bloed
Inspecteur Rebus komt net uit het ziekenhuis, met zijn handen nog in het verband, wanneer hij betrokken raakt bij een schietpartij op een school ten noorden ... »
 
 
 
 
 

Ontmaskering
Ontmaskering
Het Schotse parlementslid Gregor Jack wordt betrapt met een prostituee. Terwijl de pers bloed wil zien, doen Jacks vrienden hun best om hem te beschermen. Ma... »
 
 
 
 
 

Dode zielen
Dode zielen
<p>John Rebus komt erachter dat een pedofiel terug is gekeerd in Edinburgh. De collega met wie hij de zaak van de pedofiel destijds onderzocht, lijkt inmidde... »
 
 
 
 
 

Resurrection Men
Resurrection Men
An Inspector Rebus Novel, Library Edition »
 
 
 
 
 

Rebus's Scotland
Rebus's Scotland
A Personal Journey »
 
 
 
 
 

Laatste ronde
Laatste ronde
een inspecteur Rebus thriller

Anderhalve week voor zijn officiële pensioendatum wordt Rebus opgezadeld met een van de ingewikkeldste zaken uit zijn loopbaa... »